Klantenkaarten

Klantenkaarten

Home
Leningen
  Soorten leningen
   Doorlopend krediet
   Persoonlijke lening
   Rood staan
   Huurkoop
   Postorderbedrijf
   Leasen
   Klantenkaarten
   Creditcards
   Voorschot effecten
   Belening levensverzekering
   Hypotheken
   Overwaarde krediet
   Lenen met onderpand
   Lenen voor studenten
   Achtergestelde lening
   Mini kredieten
   Zakelijke lening


Home > Leningen > Soorten leningen > Klantenkaarten

Veel winkels geven klantenkaarten uit. Een klantenkaart is bijna hetzelfde als een creditcard, alleen is een klantenkaart maar bij die winkel van de kaart te gebruiken. Ikea bijvoorbeeld gebruikt deze kaarten. De klantenkaart kan gebruikt worden om producten in de betreffende winkel te kopen, waarvan je dan later een rekening krijgt thuisgestuurd. De rekeningen kunnen in termijnen worden terug betaald.

De klantenkaart wordt uitgegeven bij de bedrijven en zijn er voor klanten die betaal gemak willen, voor bedrijven geld dat ze klanten aan zich willen binden. Bij de uitgifte van de pas wordt een krediet limiet vastgesteld tot welk bedrag je kunt kopen op rekening.

Over de bedragen die open staan op je rekening betaal je rente, deze rentes zijn zeer hoog, ongeveer hetzelfde als creditcards. Het is dus makkelijker om met een creditcard te betalen omdat je deze nagenoeg overal kunt gebruiken en een klantenkaart alleen maar in de betreffende winkel.

Omdat deze vorm van lenen op een creditcard lijkt, is het mogelijk om reeds afbetaalde bedragen van de rekening weer te gebruiken voor de aankoop van nieuwe producten.© magikwatvragen.nl | contact | privacy policy | disclaimer | vaak gezocht | financiĆ«le links | site map