Creditcards

Creditcards

Home
Leningen
  Soorten leningen
   Doorlopend krediet
   Persoonlijke lening
   Rood staan
   Huurkoop
   Postorderbedrijf
   Leasen
   Klantenkaarten
   Creditcards
   Voorschot effecten
   Belening levensverzekering
   Hypotheken
   Overwaarde krediet
   Lenen met onderpand
   Lenen voor studenten
   Achtergestelde lening
   Mini kredieten
   Zakelijke lening


Home > Leningen > Soorten leningen > Creditcards

Een creditcard is een vorm van krediet verschaffing waarbij hoge kosten gepaard gaan, ook is een creditcard een wettig betaalmiddel. Met een creditcard kun je contant geld opnemen uit een pinautomaat maar ook betalen op locatie is mogelijk.

Het bedrag dat je contant opneemt of betaald op locatie worden maandelijks in een keer van je betaalrekening afgehaald. Over het opgenomen bedrag hoef je geen rente te betalen, het is wel zo dat er bij iedere transactie kosten in rekening worden gebracht. Wil je het opgenomen bedrag in termijnen terugbetalen dan wordt er wel rente in rekening gebracht.

Het aanvragen van een creditcard is vrij gemakkelijk en zeker veel gemakkelijker als het aanvragen van een persoonlijke lening. Hierdoor kun je snel over extra geld beschikken. De kaart wordt aan je betaalrekening gekoppeld en er wordt meestal een minimaal inkomen gewenst. Wel wordt je bij de aanvraag van een creditcard getoetst en geregistreerd bij het BKR.© magikwatvragen.nl | contact | privacy policy | disclaimer | vaak gezocht | financiĆ«le links | site map