Leningen

Leningen

Home
Beleggen
Hypotheken
Leningen
  Soorten leningen
  Schuldregeling
  Lening oversluiten
  Lening verstrekkers
  Rente en leningen
  Branche verenigingen
  Tips en advies
  Begrippen: A - H
  Begrippen: I - Z
  Creditcard als lening
Pensioenen
Sparen
Verzekeringen
Financieel nieuws
Handige rekentools

Home > Leningen

Eerlijk advies over het afsluiten van een lening, de verschillende soorten leningen, handige tips, een overzicht van verschillende verstrekkers van leningen, uitleg over rente en de fiscale gevolgen en voordelen die je kan hebben met een lening. Daarnaast kun je hier een uitgebreide lening begrippenlijst terugvinden.

Wat je vraag over leningen ook is, wij doen ons best om het antwoord te geven.

Op deze pagina's laten we zien welke leningvormen er bestaan en worden, naast de eigenschappen, ook de voor- en nadelen uit de doeken gedaan.
Als je niet meer in staat bent om je schulden af te lossen, kan je overwegen om een schuldbemiddelaar in de arm te nemen. De schuldbemiddelaar zal je helpen bij het opzetten van een afbetalingsregeling.
Als je meerdere (kleine)leningen hebt afgesloten waarbij een hoog rente tarief hoort kan het rendabel zijn om deze bestaande leningen over te sluiten.
In dit onderdeel een overzicht van de meest gangbare verstrekkers van leningen.
In dit onderdeel een overzicht van de meest gangbare verstrekkers van leningen.
De verschillende banken en andere verstrekkers van leningen worden ondersteund en vooral ook gecontroleerd door een groot aantal brancheverenigingen.
Het aanbod van leningen is zó groot dat velen in de verleiding komen er eentje af te sluiten, zonder dat ze stil staan bij de gevolgen.
Wie heeft er tegenwoordig eigenlijk nog geen creditcard in bezit? Behalve de reguliere, standaard creditcard kennen we bijvoorbeeld de studenten creditcard en de zakelijke creditcard.


© magikwatvragen.nl | contact | privacy policy | disclaimer | vaak gezocht | financiële links | site map