Zorgverzekering links

Zorgverzekering links

Home
Verzekeringen
  Zorgverzekering
   Basisverzekering
   Aanvullende verzekering
   Keuzemogelijkheden
   Premie en bijdragen
   Eigen risico
   FinanciĆ«le gevolgen
   Zorgverzekeraars
   Veel gestelde vragen
   Zorgverzekering links

Home > Verzekeringen > Zorgverzekering > Zorgverzekering links

Zorgverzekeraars Nederland
De branche-organisatie van de zorgverzekeraars. Hierbij zijn alle
ziekenfondsen en particuliere ziektekostenverzekeraars in Nederland aangesloten.

Zorgverzekering vergelijken
De ZorgWijzer.nl is sinds 2013 live, waarbij je naast een overzicht van zorgwijzers, ook beoordelingen kunt vinden van zorgverzekeraars en het laatste nieuws omtrent het zorgstelsel kan lezen.

Recht op zorgtoeslag
Informatie van de Belastingdienst over de tegemoetkoming in de kosten van de verzekeringspremie.

Aangifte loont
Naast zorgtoeslag kunnen veel mensen bij de Belastingdienst ook geld terug krijgen voor gemaakte ziektekosten. Teruggave is in sommige gevallen al mogelijk na het betalen van de verzekeringspremie.

Zorgverzekering 2014
Vergelijk zorgpremies voor 2014 en vind nuttige informatie over de zorgverzekering, het eigen risico, de zorgtoeslag en meer.

Ministerie van Volksgezondheid, welzijn en sport
Lees hier het meest recente nieuws over besluiten van de overheid over de nieuwe zorgverzekering. Er kunnen namelijk op het laatste moment nog aanpassingen plaats vinden.

Nederlandse Public Health Organisatie
De Nederlandse Public Health Federatie (NPHF) is een samenwerkingsverband van 14 beroepsverenigingen en 19 instituten op het terrein van de Public Health. Alle leden richten zich op het bevorderen en beschermen van de gezondheid.

GGD Nederland
De GGD voert in opdracht van hun gemeenten taken uit in de openbare gezondheidszorg voor alle inwoners van Nederland. Op deze site kunt u per regio opzoeken waar het GGD bij u in de buurt gevestigd is.

Postbus 51
Hier vindt u informatie over recente voorlichtingscampagnes van de rijksoverheid via Postbus 51 voert. Download hier brochures en publicaties over het nieuwe zorgstelsel.

Verzekeringen vergelijken
Vergelijk hier polissen met elkaar. Op dit moment kunnen er al ziekenhuizen en medicijnkosten met elkaar vergeleken worden.

Zorgverzekeringvergelijkenstudenten.nl
Als student heb je wel betere dingen te doen dan je druk te maken over welke zorgverzekering je neemt. Zorgverzekeringvergelijkenstudenten.nl heeft een makkelijke vergelijktool waarmee je tot de beste keuze kunt komen.© magikwatvragen.nl | contact | privacy policy | disclaimer | vaak gezocht | financiĆ«le links | site map