Reisverzekering

Reisverzekering

Home
Verzekeringen
  Zorgverzekering
  Reisverzekering
   Annulering
   Ziektekosten
   Bijstand bij ongevallen
   Bagage
   Doorlopende reisverzekering
   Kortlopende reisverzekering
   Werken buitenland
   Reis en kredietbrief
  Rechtsbijstand
  Autoverzekering
  Uitvaartverzekering
  Woonverzekering

Home > Verzekeringen > Reisverzekering

Op reis met de beste reisverzekering

Eindelijk is het zover : uw welverdiende vakantie en langverwachte reis komen snel  in zicht ! Ook voor de minder leuke momenten adviseren we om alleen te kiezen voor de beste reisverzekering. Op deze site vindt je allerlei tips over het afsluiten van een reisverzekering. 

Een reisverzekering kunt u online binnen 5 minuten afsluiten. U heeft dan een goede verzekering en kunt direct op vakantie. Maar wist u dat u geld kunt besparen door eerst na te gaan waarvoor u zich verzekert? Een reisverzekering is namelijk een combinatie is van verschillende onderdelen waarvoor u mogelijk al verzekerd bent via andere verzekeringen.

Alvast goede reis!

U telt de dagen af naar uw vakantie. Plotseling wordt u of een van uw kinderen ziek of heeft uw reisgezel een ongeval, raakt u uw huisdier kwijt, enz... Op dat moment wilt u waarschijnlijk niet vertrekken.
Het loont om de voorwaarden van uw Nederlandse ziektekostenverzekering te lezen omdat de dekking mogelijk ook geldt in het buitenland.
U kunt uitstekend skieën, en toch gebeurd er een ongeluk waardoor u zelf geen auto meer kunt rijden. Wie zorgt ervoor dat de auto toch terug naar Nederland wordt gereden als u zelf per gipsvlucht terugkomt?
U komt terug van een heerlijk stranddag en vindt de deur van het apartement open. Bagage weg. U komt na twee keer overstappen aan op een tropisch eiland om te ontdekken dat de bagage per ongeluk terug gestuurd is naar Schiphol en pas over drie dagen zal arriveren. De juiste verzekering zorgt dat de dan noodzakelijke aankopen zoals bijvoorbeeld kleding en toiletspullen gedekt zijn.
Als u regelmatig met vakantie gaat dan is het financieel al snel voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.
Als u minder dan 3 weken per jaar op vakantie gaat, is het veelal voordeliger om een kortlopende reisverzekering af te sluiten.
Bij vrijwel alle doorlopende reisverzekeringen is er een maximum gesteld aan het aantal dagen dat je achtereen in het buitenland mag zijn. Als je een half jaar of langer wegblijft, is zo'n verzekering dus over het algemeen niet geldig.


© magikwatvragen.nl | contact | privacy policy | disclaimer | vaak gezocht | financiële links | site map