Caravanverzekering

Caravanverzekering

Home
Verzekeringen
  Autoverzekering
   Caravan en camper
     Caravanverzekering
     Camperverzekering

Home > Verzekeringen > Autoverzekering > Caravan en camper > Caravanverzekering

Met de meeste caravanverzekeringen ben je goed verzekerd tegen de gevolgen van verkeers- en stallingschade, schade door brand, vandalisme, braak, overstromingen, lawines en diefstal. In bepaalde gevallen ben je ook verzekerd tegen eigen gebrek.

Hieronder een aantal voorbeelden van verschillende caravanverzekeringen:

10 jaar nieuwwaardedekking
Tot en met het tiende jaar wordt bij totaal verlies de nieuwwaarde van de  caravan vergoed. De dekking geldt alleen voor caravans die bij het aangaan van de verzekering niet ouder zijn dan twee jaar.
 
5 jaar nieuwwaardedekking
Tot en met het vijfde jaar wordt bij totaal verlies de nieuwwaarde van de  caravan vergoed. Uw caravan mag bij het ingaan van de verzekering niet ouder zijn dan twee jaar. 

Dagwaardedekking
Geschikt voor elke caravan. Bij totaal verlies wordt de dagwaarde vergoed.
 
Luifels
In vrijwel alle gevallen kun je luifels, voortenten en (schotel)antennes meeverzekeren.

Storm- en hagelschade
Als je een caravan wilt verzekeren tegen de gevolgen van een storm of hagel, kun je vaak korting op je poliskosten krijgen als je caravan voorzien is van een SCM-gecertificeerd hagelbestendig dak. In dat geval is het bouwjaar van de caravan vanaf 2005. Maar ook met een caravan met bouwjaar tot en met 2004 met een polyester dak kun je hiervoor in aanmerking komen.© magikwatvragen.nl | contact | privacy policy | disclaimer | vaak gezocht | financiĆ«le links | site map